Jury

Wie gaan de innovaties beoordelen dit jaar? Maak onderstaand kennis met de juryleden van de XIC Innovation Award.

 

Joram Maan

Directeur Rabobank MKB Midden Oost Nederland en juryvoorzitter XIC Innovation Award

 

“Het stimuleren van innovatie is belangrijk, omdat innovatie dé drijvende kracht is achter economische groei en veel voordelen oplevert voor bedrijven en consumenten. Als commissielid van onze eigen Rabo Innovatie Lening zie ik veel pitches van start-ups uit Regio Zwolle voorbijkomen die innovaties naar de markt willen brengen en spreek ik veel ondernemers die vanuit hun bestaande business continu blijven verbeteren én innoveren. Dit geeft energie, inspiratie en biedt veel nieuwe kansen voor onze regio.”

 


Claudi Groothuis

Directeur Groothuis Bouwgroep

 

Claudi Groothuis activeert als visionair verschillende innovaties binnen de bouwsector. Zo is in de afgelopen jaren BIM en 3D standaard geworden binnen Groothuis Bouwgroep, heeft ze duurzaam bouwen geïmplementeerd en is ze op dit moment actief betrokken bij circulaire ontwikkelingen en de implementatie van dienstbaar leiderschap in de bouw.

 


Maarten Stevens

CEO 8D Games

 

Maarten Stevens heeft na meer dan 15 jaar ondernemen verschillende innovaties succesvol naar de markt gebracht. Achter die successen liggen verschillende mislukkingen wat Maarten Stevens heel geschikt maakt om als jurylid te bepalen welke innovatie kansrijk is en welke niet.

 


Jeroen de Vries

Eigenaar SmitDeVries en bestuurslid Kring Raalter Werkgevers

 

“Vernieuwing en digitalisatie is de reden dat ik begonnen met ondernemen. Dit is wat ik iedere dag vanuit SmitDeVries aan mijn klanten meegeef.”

 

 


Geert Lindenhols

Eigenaar Agraservice Lindenhols

 

“Het is belangrijk om te innoveren voor de toekomst, daarom draag ik graag bij aan het beoordelen van nieuwe innovaties. In 2019 heb ik de XIC Innovation Award gewonnen en heb ik alweer enkele innovaties doorgevoerd in mijn bedrijf. Ik weet wat het inhoudt om innovaties in de markt te krijgen.”